Latest topics | » XAZEL , Cinia Whitney . by Cinia Whitney Xazel Nelj Aug 11, 2011 7:18 am
» Näod! by Cinia Whitney Xazel Nelj Aug 11, 2011 6:43 am
» Hommikusörk by Zakk 'Shadow' Carter Kolm Juun 29, 2011 9:15 am
» Trololol by Zakk 'Shadow' Carter Püh Juun 26, 2011 12:53 pm
» Where are we coming from? by Tyler Vincent Esm Juun 20, 2011 2:34 pm
» Friends or not? by Carolina Louise Halliwell Esm Juun 20, 2011 9:01 am
» Memories. by Zakk 'Shadow' Carter Nelj Juun 16, 2011 3:15 pm
» Chat. by Zakk 'Shadow' Carter Kolm Juun 15, 2011 6:02 pm
» Nice sunset by Carolina Louise Halliwell Kolm Juun 15, 2011 9:54 am
|
Kes on foorumil | Foorumis on hetkel 1 kasutaja :: 0 Liitunud, 0 Varjatud ja 1 Külalist Puudub Rekordarv külastajaid( 154) oli siin foorumil Nelj Okt 24, 2024 5:53 am |
|
| Trololol | |
| | |
Autor | Teade |
---|
Zakk 'Shadow' Carter Admin
Postituste arv : 991 Join date : 21/05/2011
| Pealkiri: Re: Trololol Reede Juun 24, 2011 10:26 am | |
| "Poisoni teised arvutiga rohkem tegelevad inimesed..." ütles Zakkary vastuseks, kui Justin küsis, kes need tüübid leidis. "Nad hoiavad neid kinni. Poisoni omad." Tyler ju tahtis neid peksta. "Viite ta koju...? Minu peate ka siis ära viima." Ilmselgelt ei kavatse Tyler ju kohe minna neid killima ning Zakkaryl ei olnud one way or another autot, millega koju minna. See oli tõenäoliselt endiselt seal poe juures parklas. | |
| | | Tyler Vincent 20-aastane
Postituste arv : 547 Join date : 29/05/2011
| Pealkiri: Re: Trololol Reede Juun 24, 2011 10:35 am | |
| "Siis ütle Poisonile, et nad hoiaks neid veel, sest Ty pole hetkel adekvaatne, et nendega tegeleda," palus Justin. Ta avas Markile palatiukse ja mees astus koos Tyleriga välja. Justin võttis Ty riided ja järgnes neile. Vincent sirutas oma käe Zakki poole. "Tule minu juurde," palus ta. Ei, ta ei tahtnud seal majas üksi olla. Või noh, tõenäoliselt on Tess ka seal, aga siiski, ta tahtis koos Zakkiga olla. | |
| | | Zakk 'Shadow' Carter Admin
| Pealkiri: Re: Trololol Reede Juun 24, 2011 11:41 am | |
| Zakkary kõhkles pisut. "See ei ole vist hea mõte," ütles ta Tylerile vaikselt, kui telefoni võttis ning isa numbri otsis. Siis helistas ta mehele ja ütles, et nad neid kinni hoiaks, kuid midagi ei teeks ja seda, et Tyler tuleb hiljem. "Nad hoiavad neid kinni," ütles ta Justinile siis, kui telefoni tagasi taskusse libistas. Kuti pilk liikus taas Tylerile. Ta oleks tahtnud minna, aga see polnud hea mõte, sest ega Poison endiselt ei olnud Tyleri mingi sõber, ja Zakk ei teadnud, kas tal on sabad või ei. Ja siis meenus talle ka Tess. Tore tüdruk. | |
| Pealkiri: Re: Trololol Reede Juun 24, 2011 11:59 am | |
| "Miks ei ole hea mõte?" ei mõistnud Ty. Mark pakkis kuti autosse ja Tyler toetas oma pea vastu tooli seljatuge. Tõsiselt uimane oli olla. Kui Zakk tema kõrvale istus, haaras ta kuti käest. "Tule ikka, ma ei taha üksi olla," nurus kutt. Ta läheb hulluks seal kodus üksinda. | |
| Pealkiri: Re: Trololol Reede Juun 24, 2011 12:17 pm | |
| Zakkary muigas virilalt. "Ma ei tea, kas mind jälgitakse või ei. Sa ei taha ju, et Poison sinu elukoha teada saaks?" Zakkary tahaks minna, ta ei tahtnud Tylerit niimoodi jätta. "Sa ei olegi üksi..." Seal olid Justin ja Mark, Theresa, ning Tessi jutu järgi terve kari teenijaid. | |
| Pealkiri: Re: Trololol Reede Juun 24, 2011 12:21 pm | |
| "Mis mul sellest. Ma elan kindluses," lausus Tyler. Tõsiselt. Tal oli niigi terve hunnik maad ja meediagi teadis kus ta elas. Mingi saladus see polnud. Poison oli raudselt kursis sellega, kus Tyleri kodu on. Ühtlasi oli ta ka kursis, kui kindlustatud see on ja sinna juba naljalt ligi ei pääse. Justin, kes rooli taga istus, heitis pilgu tahavaate peeglisse. "Kuhu siis?" küsis mees. "Koju," vastas Tyler. Ta ei kavatse üksi jääda. Justin ja Mark olid turvad ja tundus, et nad olid kurnatud ka. Küllap nad tahavad ka magada lõpuks. Theresa oli kindlasti õnnelik, aga tal oli omi asju ka ajada. Ja pealegi, Ty tahtis Zakkiga olla ja misa Ty tahtis, seda ta ka sai. | |
| Pealkiri: Re: Trololol Reede Juun 24, 2011 12:23 pm | |
| Poison ei võtnud kõike tõsiselt ning meedia teda ei huvitanud nii palju. Zakkary raputas pisut pead, ning toetas pea siis vastu tooli peatuge. Ta tahaks ka magada, nagu tõsiselt. Aga oma kodus, mitte võõras kohas. Ta ei saanud peaaegu kunagi võõras kohas magada. Vähemalt mitte korralikult. Alati miski häiris. | |
| Pealkiri: Re: Trololol Reede Juun 24, 2011 12:33 pm | |
| Tyler silmitses Zakki ning ohkas. Oli näha, et kutt ei tahtnud kaasa tulla. Seda enam, et ta haiglas nii ebalev oli olnud. "Viige ta koju," palus Ty ja pööras pilgu aknast välja. Üks isetuim tegu mida ta eales teinud oli. Kutt sulges oma silmad. Ta tundis kuidas sees kriipis. Jälle meenus see pimedus mis teda ümbritses, kui ta seal kinni seotult oli. Need hoobid, mida ta kunagi ette näha ei osanud. Kutt avas silmad ja jälgis mööduvaid majasid. Justin heitis iga natukese aja tagant mureliku pilgu tahavaate peeglisse, jälgides Tylerit. Peagi teatas ta, et ei tea, kus Zakk elab, aga nad võivad ta tagasi kuti auto juurde viia ja sellega oli Ty nõus. | |
| Pealkiri: Re: Trololol Reede Juun 24, 2011 12:44 pm | |
| Zakkary ohkas aga Tyleri sõnu kuuldes. "Ei ole vaja. Ma tulen kaasa," ütles ta rahulikult, kui sõrmed pimesi Tyleri omadega kokku põimis. Niimoodi siis. Nagunii poleks Zakkary vist seisus, et korralikult autot juhtida, ehk ta sõidaks kusagile seina ja siis oleks haigla külastus number kaks kindel. | |
| Pealkiri: Re: Trololol Reede Juun 24, 2011 12:51 pm | |
| Ty naeratas ja toetas oma pea Zakki õlale. Nii oli parem. Kuigi silmi sulgeda ta endiselt ei julenud. Auto keeras Ty maja juurde ja peatus värava taga. Kuuldes Justini häält avas turvamees värava nind auto sõitis sisse, läbi tiheda pargi, kuni suure majani. Justin peatas auto maja ees ja aitas Ty autost välja, aga kutt kinnitas, et saab ise käidud juba. Ta haaras taas Zakki käest ja koos astusid nad majja, mille uks neile avati. | |
| Pealkiri: Re: Trololol Reede Juun 24, 2011 12:53 pm | |
| Kena maja. Zakkary märkas paljusid teenijaid ja muigas. Jap, talle käis juba tema õe kohalolek pisut närvidele, aga oleks seal inimesi nii palju, nagu siin... võeh. Zakkary laskis Tyleril end kusagile tirida, kuhu iganes ta siis ka minna ei tahtnud. | |
| Pealkiri: Re: Trololol Reede Juun 24, 2011 1:16 pm | |
| Ty tiris Zakki teisele korrusele ja kohe oma tuppa. See süst, mis ta haiglas sai, oli ta nii uimaseks teinud, et kutt püsis vaevalt jalul. Ty istus oma voodile ja tõmbas Zakki enda juurde. "Jääme tuttu," palus ta. Samas polnud kutt sugugi kindel, kas ta ikka julgeb. | |
| Pealkiri: Re: Trololol Reede Juun 24, 2011 1:28 pm | |
| Kena tuba. Zakkary laskis end voodile tõmmata ja suunas pilgu Tylerile. "Sobib," ütles ta vaevumärgatava lõbususega. Täitsa sobis. Iseasi, kas ta jääb magama. Sest tõesti, see koht oli talle võõras. | |
| Pealkiri: Re: Trololol Reede Juun 24, 2011 2:19 pm | |
| Ty viskas end selili ja tõmbas kohe Zakki kaissu. Ta silmitses kuti pusa ning põimis siis ma käe Zakkile ümber. Teisega mängis ta kuti pusa lukul. Uni ja väsimus olid meeletud, aga silmi ta sulgeda ei julgenud. | |
| Pealkiri: Re: Trololol Reede Juun 24, 2011 2:34 pm | |
| Zakkary suunas pilgu Tyleri silmadele. "Niimoodi ei saa magama jääda," ütles ta pehmelt naeratades. Niimoodi, avatud silmadega. Muidugi, Ty oli pimedas ruumis olnud, ning Zakk ei teadnud, mis seal juhtunud oli, kuid ei kavatsenud küsida ka. | |
| Pealkiri: Re: Trololol Reede Juun 24, 2011 3:32 pm | |
| "Mismoodi?" ei mõistnud Tyler. Ta vaatas Zakkile otsa ja tõmbas siis kuti tugevalt enda vastu. "Ma olin juba nii kindel, et ma suren," pomises ta. Selles suhtes, et tema näost oli ju näha, et teda pekstud oli, aga seda sunniviisilist suhuvõtmist muidugi keegi ei teadnud. Ja ega Ty sellest väga rääkida tahtnud ka. Kuigi oleks pidanud. | |
| Pealkiri: Re: Trololol Reede Juun 24, 2011 3:52 pm | |
| "Lahtiste silmadega." Zakkary libistas käed ümber Tyleri ja vaatas talle rahulikult otsa. "Siis oleks ka nemad surnud peale pikka piinamist," ütles ta vaikselt teise lause peale. Justin ja Mark ilmselgelt otsisid Tylerit. Ja kui Ty oleks surnud, oleks Zakk need röövijad vist isiklikult ära tapnud. | |
| Pealkiri: Re: Trololol Reede Juun 24, 2011 4:07 pm | |
| "Ma ei julge silmi kinni panna," tunnistas Tyler. Ta vaatas endiselt Zakkile silma. "Luba, et sa ei jäta mind üksi," palus kutt. Ta silmad tahtsid ise kinni vajuda, aga ta hoidis neid sunniviisiliselt lahti. | |
| Pealkiri: Re: Trololol Reede Juun 24, 2011 4:09 pm | |
| Vaesekene. Zakkary naeratas pisut. "Luban," ütles ta vaikselt. Tal polegi kuhugi minna, ta ei teadnud, kus ta üldse ongi, nii et... Pealegi tal polnud vähimatki tahtmist sealt lahkuda. | |
| Pealkiri: Re: Trololol Reede Juun 24, 2011 4:26 pm | |
| Tyler naeratas viivuks ja suudles siis Zakki. Nii hea oli kuti turvaliste käte vahel olla jälle ja end kindlana tunda. Ty vajutas viimaks kerge musi Zakki huultele ja tõmbus veidi eemale, vaadates kutile silma. | |
| Pealkiri: Re: Trololol Reede Juun 24, 2011 4:47 pm | |
| Zakkary vastas suudlusele rahulikult, ning naeratas pisut, kui see lõppes. Tyler oli nii armas. Kuigi teab mis ohutu Zakki käte vahel polnud, Tyler suudaks ennast tunduvalt paremini kaitsta, oli Zakkaryl hea meel, et tal oli selline inimene, nagu Tyler. Kuti pilk oli teise poisi silmadesse kinnitunud. | |
| Pealkiri: Re: Trololol Reede Juun 24, 2011 5:17 pm | |
| "Sa oled siis ka siin kui ma magama jään ju," kontrollis Ty üle. Paranoilisus sai võimust, aga see oli hetke olukorras normaalne ka või mis. | |
| Pealkiri: Re: Trololol Reede Juun 24, 2011 5:18 pm | |
| Zakkary naeratas. "Jah. Ja ma olen siin, kui sa magad ja siis, kui sa üles ärkad." Tal polnud vähimatki kavatsust ära minna. Ta polnud midagi söönud-joonud ka, seega vetsuhäda ka ehk ei tule. Aga ega kõht ka tühi polnud. "Ära mureste, ma olen siin." Zakkary tegi Tyleri huultele kerge musi. Armas poiss. | |
| Pealkiri: Re: Trololol Reede Juun 24, 2011 5:31 pm | |
| Ty puges Zakkile lähemale ja sulges silmad. Hingates sisse Zakki lõhna polnudki nii hirmus. Ta jäi juba tukkuma kui ärkas võpatades ja vaatas Zakkile päranisilmil otsa. Vähemalt oli kutt seal. | |
| Pealkiri: Re: Trololol Püh Juun 26, 2011 12:53 pm | |
| Zakkary polnud magama jäämas, kuid oli silmad sulgenud, aga avas need, kui Tyler võpatas. "Kõik on korras," ütles ta vaikselt, kui kutti silmitses. Kõik oligi korras ju. Isegi äikest polnud, et ehmuma peaks. | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Trololol | |
| |
| | | | Trololol | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |